Cégünkről

boltbe2 300x203 CégünkrőlA B METERS SRL (Kft.) 1991-ben alakult elődjéből a Mauró Budai Bt.-ből, mely bedolgozóként gyártott vízórákat más gyáraknak.

Hála a mesterség iránti szeretetnek és a szakmai hozzáértésnek, sikerült kialakítani saját gyártásban egy széles termékskálát kiváló minőségben.
Gyártási kapacitásunk évi 800.000 db, mely magas szintű helyezést biztosít számunkra az európai és az Európán kívüli piacokon. Már az alakulás évétől kezdve fontos célkitűzésünk volt az intenzív export tevékenység.

A vállalkozás a tervezéstől a kivitelezésig képes kielégíteni vevőőink minden igényét.
A termékek gyártása 6000 m2-es csarnokunkban zajlik, teljesen automatikus gyártósorunkon. A kész termék ellenőrzése elektronikus própapadokon, minden legyártott termék vizsgálatával zárul. A kiváló minőség eléréséhez hozzájárul a nyersanyag nagy figyelemmel történő szelektálása, amely fémjelzi termékeinket. Összes mérőóránk bevizsgálása a legmagasabb normatíváknak megfelelően CE 75/33 szerint történik, tesztelésüket az UFFICIO Metrico Európai Közösség végezte, és elnyerték a legnagyobb elismerést mind műszaki, mind funkcionális tekintetben is, mivel egyedülálló precizitással bírnak.

Vállalkozásunk alapja a minőség, ennek igazolására a B Meters SRL  ISO 9001/2000 minősítést kapott.
A nemzetközi színvonal elérését bizonyítandóan cégünk megkapta a legmagasabb szintű bizonyítványt, mint IQNET és CISQ.

Jelenlegi termékpalettánkon megtalálhatók:

- Egysugaras nedvesenfutó és szárazonfutó mérők
- Többsugaras nedvesenfutó és szárazonfutó mérők
- Hideg- és melegvizes kivitelben
- Woltmann kivitelű mérők
- Impulzustávadós mérők minden méretben és kivitelben

Készítette:Hardverdoki | Köszönet: Kamerarendszerek | Köszönet: Használt cipők | Outlet cipőbolt